2014-05-06 09:07:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Pénzügyei jól alakulhatnak

Napi horoszkóp május 6-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyei jól alakulhatnak, csak meg kéne látnia végre a kínálkozó lehetőségeket. És persze élni is kell velük. Ha hagyja, hogy minden lehetőség kihulljon a markából, akkor hamarosan nem fogják keresni. Járjon utána!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma sokkal jobban kellene vigyáznia az egészségére, mint máskor. Talán legjobb lenne, ha ki sem tenné a lábát otthonról. Ha ezt nem teheti, akkor – mivel ma valószínűleg igen erősen süt a nap – öltözzön úgy, hogy a leégéstől megvédje érzékeny bőrét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra. Ön a megérzések nagymestere, így ez aligha jelenthet nehézséget önnek. Ha így tesz, új mederbe terelheti a kedvesével való kapcsolatát is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez igazán az ön napja. Szervezőtehetségének hála, minden jól alakul, és rengeteg jó ismerősével töltheti a mai estét. Még, ha úgy is dönt, hogy otthon marad, sem fog unatkozni. Sokan váratlan vendégre számíthat ma este.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy találkozás emléke az elmúlt napokban még mindig gyötörheti, de ne engedje, hogy ez egészen elvegye a kedvét. A mai nap a vígságé, és búfelejtésé, ezt ne feledje! Estére, a pezsgő buborékjaival együtt a gondja is elszáll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Szerencsére önnél ebben aztán nincs hiány. A baj inkább abból adódhat, ha átlendül a ló túlsó oldalára: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kíméletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igen kemény megfogalmazásokat enged meg magának, és ezt nem biztos, hogy a mai napon benyelik önnek. Gondolja meg, kinek mit is mond. Nehogy megbántson egy olyasvalakit, aki amúgy inkább segítségére volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz súlyok vannak a vállán, és ez talán a szó fizikai értelmében is jelentkezik: hátfájás, vagy ízületi panaszok képében. Ha így van, akkor ne halogassa tovább, hogy kúrára jelentkezik egy gyógyfürdőbe. Ha nem, a víz akkor sem árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kitartó munkájával ma végre célt érhet: olyasmiben kerülhet végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhette magát. Fontos lenne ehhez az is, hogy végre lazítani is tudjon. Az élet friss erőként áramlik ereibe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szavainak ma fokozott súlyt ad az, hogy olyan pozícióból ejti ki őket, amikor a hatalom önnél van. Ne éljen vissza ezzel a lehetőséggel, inkább kezelje úgy, hogy a szokásosnál is finomabban, megfontoltabban fogalmaz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma megpróbálja kibogozni magánélete összekuszálódott szálait. Nem veszélytelen vállalkozás: minden gubanc mozdítása fájó emlékeket hozhat a felszínre. A megbocsátás és feledés lehet a jó út, és közös borozgatás a közös borongás helyett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha valaki menni akar: engedje el! Azzal nem megy semmire, ha akarata ellenére akarja magához láncolni. Az elengedésben több nemesség, és –lássa be - több vonzás is van! Csak azt veszítheti el, ami soha nem volt az öné.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: